click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next

$ 0 to $ 10,000

More Search Options
More Search Options
We found 6cc 0 results.

Login to save search and you will receive an email notification when new properties matching your search will be published.

Sales
hot offer

Apartment in TWINS B2V1 ■ 699 sqf

Rate $ 576 / 15 years / $ 9.450 DP
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подоб ...
2 2 65.00 m2details
6
Sales
hot offer

TIP A Kompleks VETRILO

Monthly $ 440 / Loan 10 years + $ 8.890 DP
Големата загаденост, секојдневниот стрес влијаат луѓето се повеќе да сакаат да живеат пода ...
3 2.5 120.00 m2details
4
Rentals
new offer

TOP SELLER Apartment in BUSINESS HOMES

Rate $ 595 / Loan 10 years / $ 8.864 DP
BUSINESS HOMES – perfect solutions for investment in Apartment. TOP SELLER – КАТ 6-9 ...
2 2 64.00 m2details
1
Sales
new offer

NASTEL Taftalidze – New offer

Rate $ 688 / Loan 10 Y / Down payment 9.850$
Down payment (DP) 9.850 $ RATE (R) 688 / LOAN (L) 10 YEARS (Y) – DP9.850$ / R688 / L ...
1 1 64.00 m2details
3
Sales
Reserved

+SPACE Apartment in BUSINESS HOMES

Rate $ 667 / Loan 10 years / S 9.450 DP
BUSINESS HOMES – perfect solutions for investment in Apartment. + SPACE – КАТ 1-9 – ...
1 1 71.00 m2details
6
Sales

FLATIRON BUILDING INFO

Rate from $ 295 / Loan 5-15 years / 15% DP
FLATIRON BUILDING  Инспирација – New York Во срцето на Њујорк, на крстосницата меѓу две на ...
18,255.00 m2details
Sales

BUSINESS HOME – BUILDING INFO

Rate from $ 318 / Loan: 5-15 years / 15% DP
Голема чест ни е да го најавиме и нашиот трет објект Business Homes во кој ќе обезбедиме в ...
8,451.00 m2details
Sales
new offer

BISI TAFTALIDZE BUILDING INFO

From $ 699 / Loan 6-15 years / 15% DP
БИСИ ДООЕЛ, започнува со новиот проект на ТОП локација во најубавата населба во Скопје. Во ...
8,000.00 m2details

Apartment in TWINS B2V1 ■ 818 sqf

Rate $ 660 / 15 years / $ 11289 DP
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подоб ...
2 1 76.00 m2details
Sales
In construction

TWINS BUILDING INFO

From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подоб ...
5,067.00 m2details

KASARNA 3 BUILDING INFO

Rate $ 198 / Loan: 5-15 years / 15% DP
Изградба на станбена зграда со 48 станбени единици распоредени на 6 катови, деловен просто ...
3
Sales

KOMPLEKS VETRILO BUILDING INFO

Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP
Животот во средина каде нема загадување, нема бучава, а има многу зеленило, создава мир и ...
Listings
Map View

Compare Listings