click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next

Properties List – Sidebar Right

KASARNA 3 BUILDING INFO

Rate $ 198 / Loan: 5-15 years / 15% DP
Изградба на станбена зграда со 48 станбени единици распоредени на 6 катови, деловен просто ...
3
Sales

KOMPLEKS VETRILO BUILDING INFO

Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP
Животот во средина каде нема загадување, нема бучава, а има многу зеленило, создава мир и ...
6
Sales

FLATIRON BUILDING INFO

Rate from $ 295 / Loan 5-15 years / 15% DP
FLATIRON BUILDING  Инспирација – New York Во срцето на Њујорк, на крстосницата меѓу две на ...
18,255.00 m2details
Sales
In construction

TWINS BUILDING INFO

From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подоб ...
5,067.00 m2details
Sales

BUSINESS HOME – BUILDING INFO

Rate from $ 318 / Loan: 5-15 years / 15% DP
Голема чест ни е да го најавиме и нашиот трет објект Business Homes во кој ќе обезбедиме в ...
8,451.00 m2details
6
Sales
hot offer

TIP A Kompleks VETRILO

Monthly $ 440 / Loan 10 years + $ 8.890 DP
Големата загаденост, секојдневниот стрес влијаат луѓето се повеќе да сакаат да живеат пода ...
3 2.5 120.00 m2details

Compare Listings