Your search results

About Me

Madal Bal интернационална компанија, основана во Цирих во 1978 година, која успешно обединува широк спектар на бизниси и богата понуда на производи. Започнувајќи со продавница за здрава храна, таа денес прои повеќе од 350 вработени во 10 различи земји, постојано ширејќи се во различни области и дејности. Сите сегменти од нашето делување се поврзани со една централна идеја: на нашите муштерии да им обебедиме максимален квалитет, со добра вредност.

Contact Me

Compare Listings