From $ 699 / Loan 6-15 years / 15% DP

BISI TAFTALIDZE BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP

TWINS BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP

KOMPLEKS VETRILO BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Rate from $ 295 / Loan 5-15 years / 15% DP

FLATIRON BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Rate from $ 318 / Loan: 5-15 years / 15% DP

BUSINESS HOME – BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Your search results

About Me

МЕГА ДОО ги бележи своите почетоци во 1992 год. како проектантско биро со три вработени лица од кои двајца инженери архитекти и еден електротехничар. Главната дејност на тогаш малубројното и неискусно претпријатие, беше изработка на планови т.е. проекти за индивидуални станбени згради и земање учество во поедини фази на изградба на истите. Скромните просторни капацитети со кои Мега во тоа време располагаше, воопшто не беа пречка за вистинската работа, тие беа само поттик за создавање на една нова визија: Што Мега всушност во иднина треба да биде? Денес МЕГА располага со три складишни простории и два изложбено-продажни салони од кој едниот се наоѓа во Куманово, а вториот во Скопје. Со својот потенцијал и можности МЕГА обединува голем број на активности, од увоз на градежни материјали и опрема, транспорт, продажба на големо и мало до монтажа. Како директен увозник МЕГА ДОО е во можност да по- нуди производи на реномирани светски производители, по несомнено најповолни цени. Позицијата која МЕГА ја стекна, како и веќе препознатливот бренд, се плод на добра организација, постојани вложувања во развојот, како и големиот број на референци и задоволни клиенти.
Денес Мега остварува успешна и плодна соработка со бројни светски реномирани производители со цел на своите купувачи да им обезбеди стандардизиран  квалитетипроизводи со модерен дизајн. Со својата широка понуда во можост е да одговори на сите потреби за градење или реновирање на Вашиот дом, почнувајќи од градежни и изолациони материјали па се до материјали за внатрешно уредување и декорирање. Дрвени и ламинатни подови, италијански керамички или гранитни плочки, санитарни елементи, батерии и галантерија, мебел за бања, врати и кровни прозорци, осветлување и многу други се само дел од богатиот асортиман со која располага, внимателно одбран сопоред светските трендови во областа на градежништвото и архитектура.

Contact Me

Compare Listings