From $ 699 / Loan 6-15 years / 15% DP

BISI TAFTALIDZE BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Call WhatsApp
From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP

TWINS BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Call WhatsApp
Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP

KOMPLEKS VETRILO BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Call WhatsApp
Rate from $ 295 / Loan 5-15 years / 15% DP

FLATIRON BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Call WhatsApp
Rate from $ 318 / Loan: 5-15 years / 15% DP

BUSINESS HOME – BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Call WhatsApp

BISI TAFTALIDZE BUILDING INFO

From $ 699 / Loan 6-15 years / 15% DP
Londonska bb, ,
new offer

Overview

  • Updated On:
  • October 12, 2017
  • 8,000.00 m2

Description

БИСИ ДООЕЛ, започнува со новиот проект на ТОП локација во најубавата населба во Скопје.
Во Тафталиџе 1, во центарот на урбаниот Карпош, почнуваме со изградбата на новиот станбено-деловен комплекс БИСИ КАРПОШ.
Целиот објект ќе биде составен од 4 ламели со уникатна и ултра-модерна архитектура комплетно изведен со ПРЕМИУМ ГРАДБА во најбрз рок.
Вашиот ДОМ во најубавата зграда во Скопје.

Address: Londonska bb
City:
State/County:
Zip: 1000
Country: Macedonia (FYROM)
Open In Google Maps
Property Id : 19261
Price: From $ 699 / Loan 6-15 years / 15% DP
Property Size: 8,000.00 m2
Property Lot Size: 2,000.00 m2
Structure Type: Brick
Floors No: 1
Mon 15 Apr
Tue 16 Apr
Wed 17 Apr
Thu 18 Apr
Fri 19 Apr
Sat 20 Apr
Sun 21 Apr
Mon 22 Apr
Tue 23 Apr
Wed 24 Apr
In Person
Video Chat
Your information

Contact Me

Call +389.70.410014 WhatsApp

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Similar Listings

Sales
In construction

TWINS BUILDING INFO

From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подоб ...
5,067.00 m2details

Compare Listings

BISI