From $ 699 / Loan 6-15 years / 15% DP

BISI TAFTALIDZE BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Call WhatsApp
From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP

TWINS BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Call WhatsApp
Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP

KOMPLEKS VETRILO BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Call WhatsApp
Rate from $ 295 / Loan 5-15 years / 15% DP

FLATIRON BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Call WhatsApp
Rate from $ 318 / Loan: 5-15 years / 15% DP

BUSINESS HOME – BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Call WhatsApp

KOMPLEKS VETRILO BUILDING INFO

Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP

Overview

 • Updated On:
 • October 7, 2017
 • Year Built: 2017

Description

Животот во средина каде нема загадување, нема бучава, а има многу зеленило, создава мир и хармонија. Светски тренд е да се живее надвор од урбаната џунгла. Скопје е еден од најзагадените градови во Европа, затоа се поголем број на Скопјани се решаваат да живеат на падините на Водно или неговата околина. Градското јадро е сè повеќе урбанизирано, пренатрупано, каде речиси и да нема паркови и шеталишта, луѓето бараат место за живеење каде ќе има почист и посвеж воздух, каде ќе можат почесто да го минуваат времето надвор и да бидат вклучени во некаква физичка активност.

Големата загаденост, секојдневниот стрес влијаат луѓето се повеќе да сакаат да живеат подалеку од градската гужва, во чиста еколошка средина, и со тоа да го заштитат сопственото здравје, кое е најголемиот луксуз денес. Мирот и хармонијата се бесценети! Дополнително цените по станбен квадрат се многу пониски надвор од централното градско јадро што е мотив плус семејствата сериозно да размислуваат за дом во природа. А, ако домот е оддалечен само 6,5 км од центарот на Скопје, во незагадена средина, тогаш семејната приказна може да започне.

Спецификации на Комплекс Ветрило

Објектот има статика која е сеизмички проверена и одобрена од Институтот за сеизмологија во Скопје, како и перфектна звучна и термичкаизолација што објектот го става во категорија на високо енергетско ефикасни објекти.

Објектите се со висока енергетска ефикасност:

 • малтер 3 цм,термо блокови Нова Слога Ресен 25 цм и изолација стиропор на фасада од 8 цм и кровна изолација камена волна од 15цм;
 • централно греење и ладење со топлотни пумпи со фенкојлерски ситем на струја со економична исплатливост и техничка топла вода;
 • ПВЦ прозори со високо енергетски фактор- 6 коморен 3 дихтунт гуми;
 • блиндор врати;
 • под цементна кошулица, изолација ХПС 3цм и  трослоен  пархет;
 • купатила опремени со санитарија и плочки со прва класа ходник и кујна со плочки
 • електрична инсталација со штекери, прекидачи без сијалици;
 • внатрешни ѕидови со глетовање и поликолор;
 • уреден паркинг простор со бекатон плочки;
 • дворна површина со зеленило;
 • ограда околу целиот комплекс и посебно околу секоја куќа;
 • кровна тераса  уредена со изолација.

Со доплата можно е доуредување на:

 • проодна кровна тераса;
 • изградба на базент со димензии 3м х 4м;
 • настрешница (дрвена пергола) 2.5м х 1.5м во дворна површина.
TIP A Kompleks VETRILO
TIP A Kompleks VETRILO
Monthly $ 440 / Loan 10 years + $ 8.890 DP
Category: , ,
Rooms: 6,
Bedrooms: 3,
Baths: 2.5,
Size: 120.00 m2
City:
Country: Macedonia (FYROM)
Open In Google Maps
Property Id : 19183
Price: Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP
Year Built: 2017
Structure Type: Brick
Floors No: 1
TIP A
TIP A
TIP B
TIP B
TIP V
TIP V
Mon 15 Apr
Tue 16 Apr
Wed 17 Apr
Thu 18 Apr
Fri 19 Apr
Sat 20 Apr
Sun 21 Apr
Mon 22 Apr
Tue 23 Apr
Wed 24 Apr
In Person
Video Chat
Your information

Contact Me

Call +389.78.393.639 WhatsApp

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Similar Listings

Sales

BUSINESS HOME – BUILDING INFO

Rate from $ 318 / Loan: 5-15 years / 15% DP
Голема чест ни е да го најавиме и нашиот трет објект Business Homes во кој ќе обезбедиме в ...
8,451.00 m2details
6
Sales

FLATIRON BUILDING INFO

Rate from $ 295 / Loan 5-15 years / 15% DP
FLATIRON BUILDING  Инспирација – New York Во срцето на Њујорк, на крстосницата меѓу две на ...
18,255.00 m2details
Sales
In construction

TWINS BUILDING INFO

From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подоб ...
5,067.00 m2details
Sales
new offer

BISI TAFTALIDZE BUILDING INFO

From $ 699 / Loan 6-15 years / 15% DP
БИСИ ДООЕЛ, започнува со новиот проект на ТОП локација во најубавата населба во Скопје. Во ...
8,000.00 m2details

Compare Listings

INTERSOFT