From $ 699 / Loan 6-15 years / 15% DP

BISI TAFTALIDZE BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Call WhatsApp
From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP

TWINS BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Call WhatsApp
Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP

KOMPLEKS VETRILO BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Call WhatsApp
Rate from $ 295 / Loan 5-15 years / 15% DP

FLATIRON BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Call WhatsApp
Rate from $ 318 / Loan: 5-15 years / 15% DP

BUSINESS HOME – BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Call WhatsApp

BUSINESS HOME – BUILDING INFO

Rate from $ 318 / Loan: 5-15 years / 15% DP
Novoplanirana br. 8, ,

Overview

  • Updated On:
  • October 7, 2017
  • 8,451.00 m2

Description

Голема чест ни е да го најавиме и нашиот трет објект Business Homes во кој ќе обезбедиме високо квалитетни станови со намалена енергетска потрошувачка кои ќе ви овозможат одличен ефективен бизнис простор и на тој начин ќе ја заокружиме приказната за #ELHome – #Ecohome станбено-деловниот комплекс.

Деловно-станбениот објект Business Homes совршено се вклопува во природното окружување на една од најубавите скопски населби при тоа оставајќи впечаток на моќ и елеганција уште на прв поглед благодарение на модерниот дизајн и претходните два објекта: Luxury Homes и Living Large и веќе испробаните и добро познати материјали со врвен квалитет со кој Elena Luka Home работи години наназад.

Исклучителната посветеност на нашата компанија како инвеститор се огледува во примената на квалитетната градба во склад со Европските стандарди, но и комфорот на кој нашата компанија обрна посебно внимание, овој пат и со деловен простор од дури на три нивоа кој плени со својата пространост и убавина како и неговото уредување со зелени кровови и површини уште од самата улица.

ЛОКАЦИЈА

Локацијата е во непосредна близина на Железничка станица Скопје. До локацијата се пристигнува со бул. „Фрањо Клуз“, за лицето на парцелата е кон „Новопланирана улица 8“. Градежната линија е поставена со ориентација по оска североисток-југозапад на подолгата страна.

ДЕТАЛИ ЗА ЗГРАДАТА

Локација: ул. „Новопланирана“ бр.8, Општина Аеродром
Станбен простор: 8.451 m2
Деловен простор: 1.200 m2
Вкупен број на станови 113 станови
Паркинг места: 127
Рок на завршување: Септември 2018

ПАРКИНГ ПРОСТОР

Доколку живеете во урбана населба, во денешно време, една од најважните работи за која треба да размислите доколку планирате да живеете во стан е просторот за паркинг. Уличниот паркинг во атрактивна зона може да биде вистински кошмар и токму затоа нашите објекти се обезбедени со сигурен подземен паркинг на повеќе нивоа.

 

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

Деловно – станбениот објект Business Homes совршено се вклопува во природното окружување на една од најубавите скопски населби при тоа оставајќи впечаток на моќ и елеганција уште на прв поглед благодарение на модерниот дизајн и претходните два објекта: Luxury Homes и Living Large и веќе испробаните и добро познати материјали со врвен квалитет со кој Elena Luka Home работи години наназад. Исклучителната посветеност на нашата компанија како инвеститор се огледува во примената на квалитетната градба во склад со Европските стандарди, но и комфорот на кој нашата компанија обрна посебно внимание, овој пат и со деловен простор кој плени со својата пространост и убавина како и неговото уредување со зелени кровови и површини уште од самата улица.

Деловниот дел од комплексот го сочинуваат локали сместени на прво ниво во модерната зграда Business Homes со вкупна квадратура од 1.200m2. Сите содржини се внимателно осмислени и конципирани на начин на кој ќе одговорат на потребите на сите корисници. Во согласност со потребите карактеристични за модерните и современи градежни објекти, планирани се:

  • Супермаркети и специјализирани продавници за производи за широка потрошувачка
  • Продажни простори на познатите светски брендови
  • Угостителски и услужни објекти
  • Спа и велнес центар
  • Канцеларии
  • Банки
TOP SELLER Apartment in BUSINESS HOMES
TOP SELLER Apartment in BUSINESS HOMES
Rate $ 595 / Loan 10 years / $ 8.864 DP
Category: ,
Rooms: 3,
Bedrooms: 2,
Baths: 2,
Size: 64.00 m2
Joy Apartment in BUSINESS HOMES
Joy Apartment in BUSINESS HOMES
Only $ 49,000 / 375 Rate on 10 Years
Category: ,
Rooms: 2,
Bedrooms: 1,
Baths: 1,
Size: 43.00 m2
+SPACE Apartment in BUSINESS HOMES
+SPACE Apartment in BUSINESS HOMES
Rate $ 667 / Loan 10 years / S 9.450 DP
Category: ,
Rooms: 3,
Bedrooms: 1,
Baths: 1,
Size: 71.00 m2
Address: Novoplanirana br. 8
City:
Zip: 1000
Country: Macedonia (FYROM)
Open In Google Maps
Property Id : 111
Price: Rate from $ 318 / Loan: 5-15 years / 15% DP
Property Size: 8,451.00 m2
Property Lot Size: 1,200.00 m2
Structure Type: Brick
Floors No: 10
BUSINESS HOMES - KAT 1
BUSINESS HOMES - KAT 1
BUSINESS HOME - KAT 1
BUSINESS HOMES - KAT 2
BUSINESS HOMES - KAT 2
BUSINESS HOME - KAT 2
BUSINESS HOMES - KAT 3
BUSINESS HOMES - KAT 3
BUSINESS HOME - KAT 3
Mon 15 Apr
Tue 16 Apr
Wed 17 Apr
Thu 18 Apr
Fri 19 Apr
Sat 20 Apr
Sun 21 Apr
Mon 22 Apr
Tue 23 Apr
Wed 24 Apr
In Person
Video Chat
Your information

Contact Me

Call +389 71 346 194 WhatsApp

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Compare Listings

ELENA LUKA HOME