click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

About Me

Приказната за Elena Luka Home започна како резултат на потребата од уникатни градби, да се подобри визуелната естетика и квалитет на градбите како и на клиентите да им се понуди поинаква визија за нивното домување и да им се отворат богати можности за изборот на нивниот дом, неговиот квалитет, дизајн, архитектонско решение и ентериерот до најмали финеси.

Contact Me

My Listings

All (7)
Apartments (5)
Building (2)
Sales
hot offer

Apartment in TWINS B2V1 ■ 699 sqf

Rate $ 576 / 15 years / $ 9.450 DP
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подоб ...
2 2 65.00 m2details
4
Rentals
new offer

TOP SELLER Apartment in BUSINESS HOMES

Rate $ 595 / Loan 10 years / $ 8.864 DP
BUSINESS HOMES – perfect solutions for investment in Apartment. TOP SELLER – КАТ 6-9 ...
2 2 64.00 m2details
3
Sales
Reserved

+SPACE Apartment in BUSINESS HOMES

Rate $ 667 / Loan 10 years / S 9.450 DP
BUSINESS HOMES – perfect solutions for investment in Apartment. + SPACE – КАТ 1-9 – ...
1 1 71.00 m2details
Sales

BUSINESS HOME – BUILDING INFO

Rate from $ 318 / Loan: 5-15 years / 15% DP
Голема чест ни е да го најавиме и нашиот трет објект Business Homes во кој ќе обезбедиме в ...
8,451.00 m2details

Apartment in TWINS B2V1 ■ 818 sqf

Rate $ 660 / 15 years / $ 11289 DP
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подоб ...
2 1 76.00 m2details
Sales
In construction

TWINS BUILDING INFO

From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP
Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подоб ...
5,067.00 m2details

Compare Listings