From $ 699 / Loan 6-15 years / 15% DP

BISI TAFTALIDZE BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Call WhatsApp
From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP

TWINS BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Call WhatsApp
Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP

KOMPLEKS VETRILO BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Call WhatsApp
Rate from $ 295 / Loan 5-15 years / 15% DP

FLATIRON BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Call WhatsApp
Rate from $ 318 / Loan: 5-15 years / 15% DP

BUSINESS HOME – BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Call WhatsApp

TWINS BUILDING INFO

From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP
In construction

Overview

  • Updated On:
  • October 11, 2017
  • 5,067.00 m2

Description

Twins е создаден за новата генерација на луѓе кои се свртени кон себе, своето ново и подобрено јас. Оваа генерација станува свесна за својата моќ, вложува и создава како во својот живот, така и во својата животна средина.

Во денешно време треба да поседувате силен  дух за да можете да го живеете животот по свои правила, а во денешната урбана џунгла, ставот е сè. Ставот е TWINS!

Внимателно ја избравме локацијата на нашиот нов станбен објект TWINS, поделен во две единици, создадени да обединат единствен и модерен објект.  Со цврстата и индустриска форма Twins се издвојува од толпата на класични и сиви градби.

Одличен дом за луѓе кои сакаат да се рекреираат и спортуваат и го зајакнуваат својот дух, вложуваат во своето здравје, кондиција, го бистрат умот и го минимизираат секојдневниот стрес.

Лоциран на само минута од најдобрите рекреативни центри – базенот Карпош, спортскиот центар Борис Трајковски, кејот на Вардар, тениските игралишта на Александар Палас – Тwins со околу 7.000 метри квадратни ја краси најзелената општина во Скопје.

Од авантуристичка до „кежуал“ варијанта, од релаксирачки до прогресивни, Twins е создаден од еднособни, двособни, трособни и четворособни станови со квадратури од 36 до 76 метри квадратни со само една визуелна мисија – автентичност и релаксација.

Откријте ги вистинските бои на животот.

Бидете дел од колективно здрава средина и разбудете го Вашето подобрено јас, Вашиот близнак.

ДЕТАЛИ ЗА ЗГРАДАТА

Локација: ул. „1694/1“, Општина Карпош
Станбен простор: Зграда 1: 2.955 m2 // Зграда 2: 2.117 m2
Деловен простор: Зграда 2: 286 m2
Број на станови Зграда 1: 56 станови // Зграда 2: 36 станови
Паркинг места: 88

Apartment in TWINS B2V1 ■ 699 sqf
Apartment in TWINS B2V1 ■ 699 sqf
Rate $ 576 / 15 years / $ 9.450 DP
Category: ,
Rooms: 3,
Bedrooms: 2,
Baths: 2,
Size: 65.00 m2
Apartment in TWINS B2V1 ■ 818 sqf
Apartment in TWINS B2V1 ■ 818 sqf
Rate $ 660 / 15 years / $ 11289 DP
Category: ,
Rooms: 3,
Bedrooms: 2,
Baths: 1,
Size: 76.00 m2
Address: 1694/1
City:
Zip: 1000
Country: Macedonia (FYROM)
Open In Google Maps
Property Id : 19228
Price: From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP
Property Size: 5,067.00 m2
Property Lot Size: 2,000.00 m2
Structure Type: Brick
Floors No: 1
KAT 1
KAT 1
KAT 2
KAT 2
KAT 3
KAT 3
KAT 4
KAT 4
KAT 5
KAT 5
KAT 6 roof
KAT 6 roof
Mon 15 Apr
Tue 16 Apr
Wed 17 Apr
Thu 18 Apr
Fri 19 Apr
Sat 20 Apr
Sun 21 Apr
Mon 22 Apr
Tue 23 Apr
Wed 24 Apr
In Person
Video Chat
Your information

Contact Me

Call +389 71 346 194 WhatsApp

Property Reviews

You need to login in order to post a review

Similar Listings

Sales
new offer

BISI TAFTALIDZE BUILDING INFO

From $ 699 / Loan 6-15 years / 15% DP
БИСИ ДООЕЛ, започнува со новиот проект на ТОП локација во најубавата населба во Скопје. Во ...
8,000.00 m2details

Compare Listings

ELENA LUKA HOME