From $ 699 / Loan 6-15 years / 15% DP

BISI TAFTALIDZE BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP

TWINS BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP

KOMPLEKS VETRILO BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Rate from $ 295 / Loan 5-15 years / 15% DP

FLATIRON BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Rate from $ 318 / Loan: 5-15 years / 15% DP

BUSINESS HOME – BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Your search results

About Me

На 28-ми август 2002-ра година, големиот православен празник Успение на Пресвета Богородица и Денот на македонските рудари, потврдениот стопанственик проф. д-р Ванчо Чифлиганец  ја основа градежната компанија Адора инженеринг. Компанијата е продолжение на успешната семејна бизнис приказна Адора, од 1992-ра година, со цел да се градат и создаваат вредни дела достојни за почит, водени од мотото Само делата се вистина.

Адора инженеринг е најуспешна компанија и најголем инвеститор во високата градба, во 2015-та година, рангирана меѓу петте најбрзорастечки компании во Македонија. Овој водечки градежен бренд во регионот израсна во синоним за стабилна, квалитетна, еко градба.

За 14 години компанијата изгради 40 елитни станбено-деловни објекти во Македонија со 2.600 домови, во кои живеат над 11.000 граѓани. Почнувајќи со само двајца вработени во 2002-ра година, Адора инженеринг во 2016-та година има 400 вработени и докажан високостручен, едуциран, искусен, професионален тим.

Потврда за успехот на Адора инженеринг се четирите интернационални награди и 20-те национални признанија.

Компанијата, членка на Глобалниот Договор на ООН има богата традиција на општествена одговорност  со бројни донации за граѓаните и помош за заедницата, хумани активности, грижа за вработените и купувачите, поддршка на образованието, спортот и културата, за изградба на похумано, поздраво и посреќно општество.

Contact Me

My Listings

All (1)
Building (1)
6
Sales

FLATIRON BUILDING INFO

Rate from $ 295 / Loan 5-15 years / 15% DP
FLATIRON BUILDING  Инспирација – New York Во срцето на Њујорк, на крстосницата меѓу две на ...
18,255.00 m2details

Compare Listings