click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

About Me

Настел ДОО Скопје е градежна компанија основана во 2002 година и со посветена работа стана синоним за квалитетна и сигурна градба. Нашите објекти се потврда за професионалноста за која се залагаме, континуирано подобрувајќи го квалитетот и поставувајќи ги трендовите во градежништвото во Македонија.

Contact Me

My Listings

All (1)
Apartments (1)
1
Sales
new offer

NASTEL Taftalidze – New offer

Rate $ 688 / Loan 10 Y / Down payment 9.850$
Down payment (DP) 9.850 $ RATE (R) 688 / LOAN (L) 10 YEARS (Y) – DP9.850$ / R688 / L ...
1 1 64.00 m2details

Compare Listings