From $ 699 / Loan 6-15 years / 15% DP

BISI TAFTALIDZE BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

From $ 299 / Loan 6-15 years / 15% DP

TWINS BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Start $ 199 / Loan 6-15 years / 15% DP

KOMPLEKS VETRILO BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Rate from $ 295 / Loan 5-15 years / 15% DP

FLATIRON BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Rate from $ 318 / Loan: 5-15 years / 15% DP

BUSINESS HOME – BUILDING INFO

Contact Agent

Contact Me

Your search results

About Me

БОРТАС ДОО СКОПЈЕ, како градежна фирма специјализирана за градежништво и градежно-занаетчиски работи, дизајн и инженерство е основана во 1994 година. Долгогодишната професионална одговорност на раководството предводено од управителот Љупчо Бораниев д.и.а, и безрезервниот професионален ангажман и посветеност на работата од страна на сите вработени во компанијата, придонесоа БОРТАС да стекне реноме на компанија со висока професионалност и квалитет во работењето.

Денес БОРТАС брои 37 вработени, со значајно искуство стекнато во реализацијата на најразлични проекти и градби првенствено од доменот на високоградбата, што резултира со препознатливи квалитетни градежни производи и услуги, во функција на исполнување на потребите и очекувањата на клиентите, досегашни и идни.

Во 2005 година, фирмата е рангирана меѓу 4-те најдобри фирми во Македонија во областа на градежништво, високоградба, нискоградба и хидроинженеринг, а 62-ра во вкупното стопанство на Македонија.

Во 2009-та год. фирмата е рангирана меѓу 8-те најуспешни фирми од областа на градежништвото, 62-ра во вкупното стопанство, и 40-та меѓу најбрзо растечките фирми во земјата.

Во 2010-та година, компанијата е рангирана меѓу 4-те најуспешни фирми од областа на градежништвото, и 28-ма во вкупното стопанство на земјата.

Во 2010-та година, се стекна со меѓународен сертификат ISO 2008-9001, поради определбата да ги почитува и применува меѓународните стандарди за квалитет

Во 2011 година, БОРТАС е рангиран на 78-ма позиција меѓу најуспешните компании во вкупното стопанство на Република Македонија.

На 26 април 2013-та година, Стопанската Комора на Македонија, врз основа на кредитниот извештај и редовниот мониторинг извршен од страна на COFACE, му додели на БОРТАС ДОО СКОПЈЕ сертификат Excellent SME Macedonia.

телефон: +389 2 32 27 625

Fax: +389 2 32 38 141

Mail: bortas@bortas.com.mk

Contact Me

Compare Listings